Allroad Tour Team   Yhteistyökumppanit   Aiemmat tapahtumat   ENGLISH DEUTSCH

 

Helatorstain aikaan toukokuussa 2004 ajettiin neljän päivän mittainen reittiajo Eestin maaseudulla:

E-VITAMIINI

E-vitamiinin reitit olivat paikallisten matkaenduromiesten suunnittelemia. Paikallisten opastamana pääsimme kokemaan poikkeuksellisen hienoja etappeja.

Starttipäivänä helatorstaina suuntasimme heti pois Tallinnan valoista maaseudulle. Vaikka siirryimme tukikohtaan Nelijärvelle matkatavarat kyydissä, asfalttitiet eivät meitä kiinnostaneet. Kova tuuli puhalteli pölyjä pois tieltämme, ja muutenkin sää suosi E-vitamiinia kaikin tavoin.

Yksi ajopäivä oli pyhitetty hitaille liikkeille. Päivän ensimmäisen kolmen tunnin aikana taitettiin matkaa kokonaiset kuusi kilometriä!

Useille etapeille oli hankittu maaomistajilta maastoliikenneluvat, koska aina ei ole selvää, onko tie tie... Hitaan päivän reittikuvaus kuului: "Paljon kaunista luontoa ja kiinnostavia teitä". Joinain hetkinä luontoa oli tarjolla paljon enemmän kuin tiestöä.

Muina päivinä viihdyimme joutuisammilla teillä ja saimme tutustua Eestin monipuoliseen hiekka- ja soratieverkostoon hieman ripeämpään tahtiin. Yli 12 tunninkaan ajopäivä ei tuntunut raskaalta matkaenduroiden paratiisissa, jonne jäi vielä paljon ajettavaa...

 

E-vitamiinin KUVAGALLERIA

 

 

Tietoa Allroad Tourista ja siihen valmistautumisesta

Tietoa reitityskilpailustaUUTISIA:

 
Allroad Tour 2005 Puitsi:
Uusi kuvagalleria!!!

Allroadmovie Nangu:
DVD:n tilausohjeet täällä


Ota yhteyttä 
Allroad Tour Teamiin:
 
team@allroadtour.fi

© Allroad Tour Team
webmaster@allroadtour.fi

takaisin kotisivulle