Allroad Tour Team   Yhteistyökumppanit   Aiemmat tapahtumat   ENGLISH DEUTSCH
REITITYSKILPAILU
Allroad Tourin lisämausteena

Allroad Tourille osallistuvat joukkueet laativat reittinsä itse yhdistelemällä valmiita reittivaihtoehtoja. Reittien laatimisessa on mahdollisuus myös kilpailla. Reittien varrelta voi kerätä pisteitä joukkueen pottiin, ja reissuviikon aikana eniten pisteitä kerännyt joukkue julistetaan lopussa voittajaksi. Nopeus ei ratkaise kisaa, vaan viisas reitittäminen.

Eri reittivaihtoehtojen varrella on paikkoja, joissa käymällä joukkue saa pisteitä. Käynnit todennetaan ja pisteet lasketaan GPS-tietojen pohjalta.

Reitityskilpailussa noudatetaan normaaleja reilun pelin sääntöjä. Epäselvissä tilanteissa kilpailun jury kallistelee pistekuppia esim. jos joukkue hajaantuu ajon aikana eri paikkoihin pisteiden perään.

Reittivaihtoehtoja voi yhdistellä vapaasti ja valmiiksi reititetyiltä pätkiltä voi halutessaan poiketa. Pisteitä saa kaikista pisteisiin oikeuttavista paikoista riippumatta siitä, onko joukkue ajanut valmista reittiä vai omia teitään. Pisteisiin oikeuttavat paikat on valittu erilaisin vaativuusperustein, ja ainakaan päällystettyjä teitä pitkin liikkumalla pisteitä ei kerry. Mitään erityisempää taktikointia ei välttämättä edes tarvita, vaan kisassa pärjäävät automaattisesti ne, jotka pysyvät pienimmillä teillä ja ajavat eniten soraa!!!

 

Tietoa Allroad Tourista ja siihen valmistautumisesta

Tietoa reitityskilpailustaUUTISIA:

 
Allroad Tour 2005 Puitsi:
Uusi kuvagalleria!!!

Allroadmovie Nangu:
DVD:n tilausohjeet täällä


Ota yhteyttä 
Allroad Tour Teamiin:
 
team@allroadtour.fi

© Allroad Tour Team
webmaster@allroadtour.fi

takaisin kotisivulle