Allroad Tour Team   Yhteistyökumppanit   Aiemmat tapahtumat   ENGLISH DEUTSCH
 
Allroad Tour on raskaitten matkaenduroitten reittiajo ja reitityskilpailu, joka ajetaan Kainuun ja Lapin metsäautotiestöllä. 

ALLROAD TOUR 2004 NANGU
ajettiin 1.-7. elokuuta 2004

Reissun aikana tehdyt nettipäivitykset  

Kuvagalleria

Allroad Tourin pelikenttänä oli tänä vuonna Pohjois-Lappi. Starttipaikalta Kainuusta matkattiin Inarin korkeudelle, mistä käsin joukkueet reitittivät tiensä jopa Jäämerelle saakka. Reitittämistä höystettiin reitityskilpailulla. Valmiita reittivaihtoehtoja oli laadittu lähes 9000 kilometriä, joten jokainen pääsi ajamaan juuri sellaisen reissun kuin halusi. Pienten sorateiden koluamisen lisäksi kuskien ja pyörien kestävyyttä koeteltiin myös asfalttisiirtymillä sekä reissun loppuun järjestetyllä offroad-reitillä. 

Kukaan ei halunnut päästä helpolla, joten reissusta muodostui rankin tähänastisista. Konerikkoja koettiin useita, ja valitettavasti muutama kuski joutui keskeyttämään reissunsa loukkaantumisen vuoksi. Allroad Tourin henki oli voimissaan, ja vastoinkäymiset vain tiivistivät joukkuehenkeä. Jokainen Allroad Tour 2004 Nangun läpäissyt sai osansa tuskaisista hikikylvyistä tulikuumilla jängillä ja mäkäräparvista soiden reunamilla. Jokainen sai myös kokea, miten käsipareja ilmestyi kuin tyhjästä nostamaan kaatunutta pyörää tai auttamaan renkaanvaihdossa. Ensimmäisestä Allroad Tourista asti mukana kulkenut yhdessä tekemisen ilo oli tänä vuonna läsnä enemmän kuin aikoihin, mistä kiitokset kaikille Allroad Tour 2004 Nangulle osallistuneille!

Joukkueet

Tietoa reitityskilpailusta

 

Reitityskilpailun voittajajoukkue oli ennakkosuosikki Pohojammaalta, joka tuli tunnetuksi lukuisista salamannopeista uintitauoistaan. Joukkuetta johtivat Toni Tanner ja Timo Rinteelä. Joukkueessa ajoivat lisäksi Ville Jaronen, Ville Laitala sekä legendaarisesta Tamsin suvusta Mikko, Olli ja Ari. Laitalan kärsimät koneongelmatkaan eivät tipauttaneet joukkuetta ykkössijalta, vaan alkupäivinä hankittu kaula riitti varmaan voittoon.
Kakkoseksi selviytyi loppua kohti kirinyt joukkue, jota veti Kalajoen suuri mies Vesa Mäkelä. Muut joukkueessa ajaneet olivat Ari Hinkkanen, Jyrki Kauppinen ja hollantilainen Henk "Henkka" Kruijmer. Puolenvälin tienoilla joukkueeseen liittyi myös Rauno Argillander tuoden mukanaan aimo annoksen kisaviettiä.
Kolmannelle sijalle ajoi Kristian Råstedtin vetämä joukkue. Toisena suomalaisena joukkueessa ajoi Jarkko Vuolle, ja muut jäsenet Petr Mrhac, Irena ja Petr Lulek sekä Pavel Duda olivat lähteneet reissuun Tsekeistä. Lapin olosuhteet olivat tsekeille täysin ennenkokemattomat, ja ehkä siksi joukkue ajoi viimeiset päivät minikoossa. Maaliin asti jaksoi suomalaisten lisäksi Petr Mrhac.


Tietoa Allroad Tourista ja siihen valmistautumisesta

Tietoa reitityskilpailustaUUTISIA:

 
Allroad Tour 2005 Puitsi:
Uusi kuvagalleria!!!

Allroadmovie Nangu:
DVD:n tilausohjeet täällä


Ota yhteyttä 
Allroad Tour Teamiin:
 
team@allroadtour.fi

© Allroad Tour Team
webmaster@allroadtour.fi

takaisin kotisivulle